Algemeen Lotto Dstny en MR SOLAR vernieuwen samenwerking: een alliantie voor een duurzame toekomst

Lotto Dstny is verheugd om aan te kondigen dat MR SOLAR, de internationale specialist in duurzame energieoplossingen, ook in 2025 aan boord blijft. Met hun vooruitstrevende oplossingen zoals zonnepanelen, batterijen, energiemanagementsystemen en laadpalen, is MR SOLAR klaar voor de volgende energiesprint.
Algemeen 15 juli 2024

“De basis van de energieke samenwerking met Lotto Dstny ligt in onze gedeelde kernwaarden: het vertrouwen in jong talent en dynamiek, de moed om tegen de concurrentie te sprinten en het benutten van elke watt voor maximale efficiëntie en resultaten. Deze raakvlakken vormen het recept voor een duurzame samenwerking waar beide partijen beter van worden”, zegt Jonathan Delft, CEO van MR SOLAR.

Net als Lotto Dstny is MR SOLAR ambitieus. Na succes in België breiden ze nu uit naar Luxemburg en binnenkort volgt hun grote lancering in Frankrijk. Met trots voert Lotto Dstny campagne voor MR SOLAR tijdens de Tour de France, waar hun logo op de shirts prijkt. Bovendien voorziet MR SOLAR binnenkort het nieuw Service Course-gebouw van zonnepanelen, wat het team weer extra wattages zal opleveren.

Kenny Provyn, CCO van Lotto Dstny, is trots op de verlenging van de verbintenis: “De samenwerking tussen Lotto Dstny en MR SOLAR inspireert ons om zowel op sportief als op maatschappelijk vlak grenzen te verleggen. Dit partnership stelt ons in staat om onze krachten te bundelen en te streven naar topprestaties en duurzaamheid, zowel op als naast de fiets.”

 

Foto: Brecht Steenhouwer